Om företaget

All about meetings AB grundades i december 2016 och utför konsulttjänster inom mötes- och kongressbranschen mot bland annat föreningar, företag, medicinska kliniker och myndigheter. Merparten av All about meetings kunder arrangerar vetenskapliga kongresser.

Företaget drivs av Anki Frencken och Lisa Persson som tillsammans har över 30 års erfarenhet av möten och kongresser. Under sina tidigare anställningar, samt nu i egen regi, har Anki och Lisa arrangerat möten och kongresser från 50–5000 personer, såväl nationella som internationella.

I bolaget är även Johanna Orsén och Ingela Simonsson anställda. Alla fyra är tidigare kollegor och väl inarbetade tillsammans.

På All about meetings vill vi kunna säkra kvaliteten på våra uppdrag och genom ett personligt engagemang uppnå vår vision om att arbeta långsiktigt med selektiva kunder som arrangerar större nationella och internationella kongresser, i Sverige och utomlands. Vi drivs av nöjda intressenter samt att nå och förhoppningsvis överträffa de mål som vi tillsammans med våra kunder har fastställt för mötet.